Heri Heri met Bakkeljauw
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 8Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. De bakkeljauw 10 minuten in water uitkoken. De bakkeljauw uit het water halen en laten uitlekken.

2. In de hete olie de trasi, fijngesneden ui, tomaat, tomatenpuree, geperste knoflook en selderij fruiten.

3. Daarna de bakkeljauw toevoegen en meebakken. Op smaak brengen met zwarte peper, aromat, suiker.

4. De bananen, zoete aardappelen en de cassave schillen en in stukjes snijden.

5. Water aan de kook brengen en hierin de bananen, de cassave en zoete aardappelen zacht koken.

6. De groene banaan in het kookwater laten staan tot voor gebruik, anders worden ze taai.

TIP! De rijpe bananen en zoete aardappelen zijn sneller gaar dus pas na 10 minuten meekoken.
Lekker om te serveren met een gekookt ei.



Beoordeel het recept:

 (9 stemmen)



Bron: Osopatu

Door: