Tilapia met salie in parmaham
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 8Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

De voorbereiding:
1. Dep de tilapiafilet droog met keukenpapier en bestrooi de vis aan beide kanten met peper.
2. Snijd de vis in 16 gelijke stukken en leg op elk een salieblaadje.
3. Snijd de plakjes parmaham in de lengte doormidden.
4. Wikkel in elke reep ham een stukje tilapiafilet en steek de ham vast met een cocktailprikker.
5. Bestrijk dun met olie en bewaar de vis afgedekt in de koelkast.

De bereiding:
6. Leg de tilapiapakketjes op een ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze in 6-8 minuten bruin en net gaar, keer halverwege voorzichtig.



Beoordeel het recept:

 (9 stemmen)



Bron: AH allerhande

Door: