Miso-visballetjes met chilidip
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

    Voor de balletjes:

  • Voor de dip:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Maal de vis met de miso, de suiker, de limoenrasp en de vissaus in de keukenmachine tot een grove pasta en voeg zoveel bloem toe dat een soepel deeg ontstaat.
3. Breng op smaak met peper en zout en kneed de lente-ui erdoor.
4. Schep met behulp van twee lepels 20 balletjes uit het mengsel.
5. Verhit een laag olie in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de balletjes in gedeelten goudbruin.
6. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet ze dan nog 10 min. in de oven.
7. Klop intussen de ingrediënten voor de dip door elkaar en geef hem bij de balletjes.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Margriet

Door: