Zeebaars met ratatouille van tomaat en venkel met pastis
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Fruit het uitje in de olie in een pan met dikke bodem op niet te hoog vuur, doe de knoflook erbij en de ansjovis.
2. Laat even smelten en voeg dan de tomaat toe.
3. Snij de venkels heel dun, bijvoorbeeld met een groenteschaaf, en voeg ook toe.
4. Breng de stoof op smaak met zout, cayennepeper, en de pastis en olie.
5. Leg het deksel op de pan en laat smoren.
6. Kerf de zijden van de vissen in, en wrijf ze in met zout en een beetje olijfolie.
7. Verhit de grill op 200ºC.
8. Grill de vissen in 10 min gaar; keer ze halverwege.
9. Serveer in een grote schaal: schep eerst de ratatouille op en leg daarop de vis.
10. Geef er gebakken aardappelpartjes in de schil bij.



Beoordeel het recept:

 (7 stemmen)



Bron: Elle

Door: