Zalm cocktail
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Open de blikjes zalm, giet ze af en verwijder de graatjes.
2. Snijd de gegrilde paprika en repen augurk fijn.
3. Snijd de ijsbergsla fijn.
4. Meng de zalm met peper, zout, paprika en augurk (houd een beetje van de paprika en augurk apart voor de garnering).
5. Meng de Zaanse mayonaise met yoghurt en whiskey naar smaak.
6. Schep een beetje van het zalmmengsel in een glaasje.
7. Verdeel hier een laagje ijsbergsla op.
8. Schep hier weer een laagje zalm op en giet hierover de whiskeysaus.
9. Garneer het glaasje met fijngesneden gegrilde paprika en augurk.

TIP! Je kunt de paprika zelf grillen, maar dit wordt ook in potten verkocht. Dit staat in de supermarkt vaak bij de augurken in het schap.



Beoordeel het recept:

 (8 stemmen)



Bron: Brenda kookt

Door: