Asperge-zalmpakketjes met kruidenboter
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 12Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor tot 200ºC of steek de barbecue aan.
2. Prak de knoflook en de peterselie door de zachte boter.
3. Voeg zout en peper naar smaak toe.
4. Leg op elk vel aluminiumfolie 500 gr. asperges.
5. Leg er de zalmfilet op.
6. Verdeel de kruidenboter over de zalmfilet.
7. Vouw de folie omhoog en schenk de wijn in de aspergepakketjes.
8. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
9. Vouw de pakketjes losjes maar goed dicht.
10. Stoom de asperges met de zalm in de voorverwarmde oven of op de barbecue in 20 min. gaar.
11. Lekker met stokbrood of een gepofte aardappel.

Tip: Maak de pakketjes de avond of ochtend van tevoren en bewaar ze in de koelkast.



Beoordeel het recept:

 (14 stemmen)



Bron: Hungry people

Door: