Verwarm de oven voor tot 210ºC. Dep de visfilets droog met keukenpapier. Rol per vispakketje 1 plakje bladerdeeg uit en leg de visfilet er op. Bestrijk de vis royaal met tapenade. Snijd een tweede plakje bladerdeeg doormidden en rol de helft iets uit. Bedek hiermee de bovenkant van het vispakketje. Vouw de pakketjes dicht door alle kanten van het onderste plakje naar boven te vouwen. Plak eventueel vast met losgeklopt ei. Bestrijk de bovenkant van de pakketjes met ei en maal er het zeezout over. Snijd de courgettes in dunne plakjes en rangschik deze in een ovenschaal. Pers de knoflook boven de slagroom uit en breng op smaak met zout en peper. Giet dit mengsel over de courgette en bestrooi het met gemalen kaas. Plaats de vispakketjes op een rooster met bakpapier in het midden van de oven. Plaats de ovenschaal met de courgettegratin op een bakplaat onderin de oven en bak beide in ca. 20 minuten gaar. Lekker met een kant en klare salade.
Beoordeel het recept:
Bron: Fair Trade
Door: ReceptenVandaag