Snelle vis-ovenschotel
(3.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
2. Snijd de vis in stukjes.
3. Snijd ook de prei, paprika en courgette in stukjes.
4. Doe de vis, aardappelpartjes en de groenten in een ingevette ovenschaal.
5. Breng alles op smaak met tijm, zout en peper en eventueel andere kruiden.
6. Even door elkaar mengen.
7. Vervolgens meng je ook de crème fraiche erdoor.
8. Afmaken met een klein beetje geraspte kaas.
9. Zet het geheel voor ongeveer 25-30 minuten in de oven.

TIP! als de ovenschotel te bruin wordt, dek hem dan af met wat aluminiumfolie.



Beoordeel het recept:

 (6 stemmen)



Bron: Lekker en simpel

Door: