Ovenschotel met vis en aardappel
(3.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. In dit recept wordt er gebruik gemaakt van een combi-magnetron en deze wordt verwarmt op 220 graden & 270 watt. Heb je geen combi-magnetron, verwarm je oven dan voor op 220 graden. Het kan zijn dat in een gewone oven de ovenschotel iets langer moet.
2. Breng de vis op smaak met zout en peper.
3. Leg de visfilets, naast elkaar, in een ovenschaal.
4. Schil de aardappels en schaaf de aardappels in dunne plakjes. Je kunt ook voorgekookte aardappelschijfjes gebruiken.
5. Meng in een beker de roomkaas met een scheut kookroom, melk of water.
6. Giet de helft van dit mengsel over de vis.
7. Verdeel daarna de aardappelschijfjes over de vis en giet de rest van het roomkaasmengsel over de aardappelschijfjes.
8. Zet het geheel circa 30 minuten in de oven.

TIP! Je kunt ook groenten toevoegen aan deze ovenschotel. Wat dacht je van wat gekookte broccoli of bloemkool (tussen de vis en de aardappelschijfjes in)?



Beoordeel het recept:

 (10 stemmen)



Bron: Lekker en simpel

Door: