Quinoa vissticks
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de vis in reepjes.
3. Giet de quinoa af en verdeel over een bord.
4. Bestrooi een ander bord met bloem en kluts 2 eieren in een ander kommetje.
5. Haal de visreepjes eerst door de bloem, dan door de geklutste eieren en tenslotte door de quinoa, zodat de hele vis bedekt is met een dun laagje.
6. Bedek een bakplaat met bakpapier en leg hier de vissticks op.
7. Zet ze gedurende 20 minuten in de oven. Snijd dan de citroen doormidden en knijp uit over de vissticks.
8. Serveer met een tartaarsaus.

TIP! Ook lekker met bijvoorbeeld een knoflooksaus of salsasaus.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Leuke recepten

Door: