Gerookte zalm met mango, limoen en roze peper
(3.9 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Deze salade kan de start zijn voor heel wat variaties. Laat uw fantasie de vrije loop op mediterrane golven...

Doe het sap en de geraspte schil van de limoen of citroen in een kom samen met fijngehakte dille of lenteui. Voeg er de roze peper bij samen met de Bertolli Extra Vergine olijfolie en een snuifje zout.

Schil en snij de mango of perzik in fijne stukjes.

Snij de zalm in stukjes van 1 cm. Leg de zalm om en om met fruit op een bord en dien op met de dressing.



Serveer bij deze maaltijd Italiaanse ciabatta of focacciabrood.


Tip:


Twijfel je aan de rijpheid van de mango’s of zijn ze moeilijk verkrijgbaar, dan kan je ook mango’s in blik gebruiken.



Beoordeel het recept:

 (7 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: