Zalm met venkel
(3.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Dit gerecht gaat snel, is lekker en eigentijds. En wist je dat venkel ook wel Florentijnse venkel wordt genoemd? Prettige reis...



Verwijder de buitenste, hardere stukken van de venkel. Snij de dille fijn.



Bak de venkel eventjes in een pan in de Bertolli Extra Vergine olijfolie. Voeg er zout en peper aan toe en kook de venkel op een zacht vuur gaar.



Voeg er dan de zalm aan toe samen met de wijn en kook nu op een hoger vuur gedurende 3 tot 4 minuten, terwijl je de ingrediënten goed door elkaar roert.



Neem van het vuur en dien op met de dille.



Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.


Tip:


Samen met peterselie en dragon kan dille vrij goed worden ingevroren. Maar als je het vers kunt plukken, dan doe je dat natuurlijk beter.



Beoordeel het recept:

 (36 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: