Paprika’s waren altijd al favoriet in de mediterrane keuken, maar dit gerecht combineert ze met vis en dat is een lekkere verrassing!
Halveer de paprika’s, haal er de zaadlijsten en zaadjes uit en snij ze in fijne reepjes. Snij de ui in dunne ringen.
Bak de ui kort in de Bertolli Extra Vergine olijfolie samen met de paprika’s. Kruid de groenten met de marjolein, peper en zout. Zet het deksel op de pan en laat 10 minuten sudderen. Roer af en toe.
Kook de pasta al dente in ruim, kokend en gezouten water. Giet af maar houd 2 eetlepels van het kookwater apart.
Voeg de visfilets bij de groenten en kook nog 5 minuten.
Voeg 2 eetlepels pastakookwater bij de saus en voeg dan de pasta bij de groenten. Goed mengen en meteen opdienen.
Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood
Tip:
Paprika’s kunnen buiten het seizoen vrij duur zijn. Wist je dat je ze ook versneden in de diepvriesafdeling kunt vinden?
Beoordeel het recept:
Bron: Bertolli
Door: ReceptenVandaag