Tonijnsalade met witte bonen en parmezaanse kaas
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

Witte bonen zijn uiteraard het makkelijkst bruikbaar uit blik. Mocht je verse witte boontjes op de markt vinden, dan verdienen deze de voorkeur. Het is eens wat anders en zeer zuiders. Of ga eens voor borlotti bonen.



Was en droog de sla en doe deze in een slakom.



Prik de tonijn in stukjes met een vork. Halveer de tomaten. Hak het bieslook fijn en voeg het samen met de bonen, tonijn, tomaten bij de sla en meng zachtjes. Breng op smaak met de Bertolli Extra Vergine olijfolie, peper en zout.



Schaaf de Parmezaan in brede schaafsels en strooi over de sla. Onmiddellijk opdienen.



Serveer bij deze maaltijd Italiaanse ciabatta of focacciabrood.


Tip:


Heb je geen Parmigiano kaas in huis of wil je wel eens een tikje andere smaak, probeer het dan eens met een stuk Gran Padano kaas.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: ReceptenVandaag