Vissalade met venkel, sinaasappel en spinazie
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Het pocheren (van eieren, vis, zelfs vlees als kip) is vaak een geheimpje van de chef. En het is heel gezond bovendien!



Pocheer de vis twee minuten in gezouten water. Laat de vis afkoelen.



Pel de sinaasappel en verdeel in partjes. Verwijder ook eventuele pitten.



Snij de venkel in kleine stukje en meng ze samen met sinaasappel door de spinazieblaadjes.



Breng op smaak met olijfolie, wat zout en peper.



Voeg walnoten en rozijnen toe aan deze sla.



Meng en dien meteen op.



Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.


Tip:


Je kunt zelfs overschotjes van vis gebruiken voor dit recept! Aarzel ook niet om kruiden aan het kokende pocheerwater toe te voegen.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: