Recepten Verschillende lekkere vlees recepten om te koken, bakken, braden en eten. Onder andere rundvlees, ham, bieflapjes van Jamie Oliver, Gordon Ramsay en vele andere koks

Beenham met ananas en rozemarijnsaus

- zout - peper - 50 g boter - 1,5 dl kookroom - 1 dl droge witte wijn - 6 plakken ananas (blik)

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Rundvlees met shii-take en peultjes uit de wok

- 2 eetlepels sojasaus - 1 theelepel maizena - 1 ui, in dunne partjes - 3 eetlepels roerbakolie

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gegrilde lamskoteltten met een taartje van lamszwe

- 16 lamskoteletje - 8 tortelloni gigante,parmezaanse kaas - peperPeper en zout - 40 gram roombot

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Coquilles en chorizo

- 110g chorizoworst - 400g kleine sint-jakobsschelpdieren (halveer als ze erg dik zijn) - het sap

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Bieflapjes met geitenkaas

- 4 bieflapjes a 150 g - 100 g zachte geitenkaas, in plakjes gesneden - 4 eetlepels honing - 1 dl

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Spaanse gehaktballetjes met rucola

- 1 ei - paneermeel - 50 ml melk - 1 zakje rucola - 500 g rundergehakt - 1 zakje gehaktkruiden

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kruidige ham met mihoensalade

- 1 zakje mihoen (250 g) - 1 komkommer, in halve plakjes - 2 kropjes little gem, grof gesneden -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Spareribs met hoisinssaus en krieltjes

- 40 g boter - 400 g krieltjes - 100 ml witte wijn - 400 ml hoisinsaus - 2 uien, gesnipperd - 2

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten

- 1 rode ui - 1 rode peper - 1 teentje knoflook - 2 cm gemberwortel - 1/2 eetlepel suiker - 2 h

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Dubbeldekker van notenbrood met rosbief

- 4 sneetjes notenbrood - boter - 12 blaadjes eikenbladsla - 2-4 plakjes rosbief - 1 kleine rode

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Rundvlees Teriyaki met wilde rijst

- 300 g wilde en witte rijst (pak a 500 g) - 2 uien - 2 eetlepels (zonnebloem)olie - 300 g runder

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gordon Ramsay: entrecote met rodepaprikasaus

- 2 citroenen - 2 rode paprika's - 1 glas rode wijn - 6-7 eetlepels olijfolie - 2 theelepels pap

Gordon Ramsay: karbonade met pikante saus

- olijfolie - paar takjes tijm - 1 grote ui, gesnipperd - 1 theelepel kristalsuiker - 4 karbonad

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Nigella Lawson: Aromatische kerstham

- 6½ kg gerookte ham, met bot - 250 ml rode wijn - 2 teentjes knoflook, ongepeld - 2 stuks ste

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Nigella Lawson: Gebraden varkensvlees

- 1,6 kg ontbeende varkenslende - 4 kleine uien, in vieren (of 2 grote uien, in 8 partjes) - 1 lit

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Jamie Oliver: Burgers en Sliders

Voor de hamburgermix: olijfolie 2 middelgrote rode uien, gepeld en fijngehakt 6 Jacob's creamcrac

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Karbonade en herfstsalade met peer

- 2 x 2 ribkarbonades - 4 eetlepels olijfolie - 1 zak slamelange (200 g) - 2 eetlepels rode-wijna

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Hazenpeper

- ½ fles rode wijn - 1½ takje tijm - 3 kruidnageltjes - 2 laurierblaadjes - 1 wortel - 1

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

eendenborstfilet met marsalasaus

Ingredienten: - 4 tasty tom tomaten - 1 sjalot, gesnipperd - 3 cm verse gemberwortel, in plakjes

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Varkenshaas met gekonfijte ui

- 1/2 eetlepel balsamicoazijn wit - 50 gr boter - 8 plakken Jambon d'Ardenne - 4 varkenshaasjes

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kalfsentrecote met fijne groenten

- 1 tomaat - 25 g boter - 2 eetlepels olijfolie - 1 eetlepel balsamicoazijn - 1/2 pot vleesfond

Hazenrugfilet in rodewijnsaus

- 3 eetlepels olijfolie - 3 x 250 g hazenrugfilet - 1 eetlepel tomatenpuree - 1 pot vleesfond (38

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kalfsvlees met dragon-uiensaus

- peper - 2 uien - 4 tenen knoflook - 4 kalfsbiefstukjes - 1 dl droge witte wijn - bloem om te

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Met roomkaas gevulde karbonade

- 100 g verse roomkaas, met gember of ananas - 2 eetlepels verse peterselie, plat fijngehakt - 4 r

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kerstham met ananas

- 1 takje tijm - 5 kruidnagels - 4 laurierblaadjes - 2 eetlepels zonnebloemolie - 2 takjes gladd

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Lamsbout met rozemarijn uit de oven van The River Cafe

- 1 lamsbout - 2 citroenen - extra vergine olijfolie - 2 eetlepels kleine takjes rozemarijn - 2

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Hertencarpaccio

- olijfolie - truffelolie, desgewenst - Parmezaanse kaas, geschaafd - 4 eetlepels geroosterde pij

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gepaneerde rosbieflapjes

- 1 rode peper - 3 eieren, losgeklopt - 3 teentjes knoflook, geperst - 2 eetlepels munt, fijngesn

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Varkenshaas met artisjokharten

- 2 el verse munt - 3 tenen knoflook - 2 varkenshaasjes van 250 g - 1 blik artisjokharten (400

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Steakfilets met witte wijn en uien

- zout - 1 grote ui - 1 dl witte wijn - peper uit de molen - 1 grote stevige tomaat - 4 s

Nigella Lawson: kip en worst met salie en ui in een pan

- 1 citroen - 125 ml olijfolie - 1 eetlepel worcestersaus - 1 grote ui of 2 kleine uien - 1 eetl

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Jamie Oliver: chili con carne

- 1 limoen - olijfolie - 400 g basmatirijst - 1 bosje verse koriander - 1 volle theelepel kaneel

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Jagersbiefstuk met paddestoelensaus

- 1 ui - 2 dl rode wijn - 4 el Bertolli Pesto Rosso - 2 el Bertolli Classico olijfolie - 4 dik

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Hertenbiefstukjes met bospaddestoelen

- 1 ui - 2 tenen knoflook - 4 hertenbiefstukjes - 500 g gemengde paddestoelen - zout & peper

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kalfsrolletjes met ham en champignons

- 250 g champignons - 4 plakjes rauwe ham - 1 dl droge witte wijn - zout & peper uit de molen

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gegrilde lamskoteletjes met rozemarijn

- 1 teen knoflook - 8 lamskoteletjes - 250 g kerstomaatjes - zout & peper uit de molen - 5 e

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Schijfjes steak met kruiden

- 1.5 eetlepel azijn - 2 teentjes knoflook - 3 takjes verse tijm - 3 blaadjes verse salie -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Schouderkarbonades met witlof

- 60 g boter - 1 sinaasappel - 2 eetlepels mosterd - 4 schouderkarbonades - 2 theelepels suiker

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Biefstuk met kruidenolie

- 4 biefstukken - 1 teen knoflook, gepeld - versgemalen zwarte peper - 1 eetlepel verse tijm blaa

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gegrilde kogelbiefstuk met pikante chiliboter

- chilipoeder - 1 rode peper - gemberpoeder - 2 eetlepels olie - 4 kogelbiefstukken - 1/2 eetle

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gegrilde hertenbiefstuk uit Tabasco

- tabasco - 1 sinaasappel - 4 eetlepels olie - 4 hertenbiefstukjes - 1 bosuitje, in ringen - 2

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Basisrecept biefstuk bakken

- 2 eetlepels boter - 4 eetlepels olijfolie - 4 biefstukken, op kamertemperatuur Materialen -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Konijn in mosterdsaus

- zout - 2 el olie - 3 el hete mosterd - grof gemalen peper - 1 beker creme fraîche (200 g)

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Filet Americain

- uienpoeder - 1 ons biefstuk - 1 eetlepel mayonaise - 2 theelepels marinademix

Gehaktwrap met spitskool

- 2 el olijfolie - 1 schaal rundergehakt (300 g) - 1 tl kerriepoeder - 2 zakken spitskool gesnede

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kruidige burgertjes

- 250 g gehakt half-om-half - 2 tenen knoflook, 1 fijngesneden en 1 geperst - 2 tl gemalen komijn

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Jamie Oliver: geroosterde biefstuk van de haas

- 1 citroen - olijfolie - een klont boter - een wijnglas witte wijn - 4 preien, in dunne plakjes

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Rundvleesburgers met gebakken ui en paprika

- 2 uien - 1 rode paprika - 1 theelepel zout - 4 rundvleesburgers - 2 theelepels chilipoeder -

Schijfjes steak met kruiden

- zout & peper - enkele takjes tijm - 1,5 eetlepel azijn - 2 takjes rozemarijn - 2 teentjes knof

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kalfs- en tomaatspiesjes

- 1 kleine ui - 1 laurierblad - zout & peper - 300 g kerstomaten - 4 takjes rozemarijn - enkele

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kipfilet en gebakken aardappeltjes

- 1 ui - 4 kipfilets - 1 theelepel tijm - 750 g aardappelen - 2 selderij stengels - 1 theelepel

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kalfslapjes met gremolata

- 1 kleine ui - 4 kalfslapjes - 1 dl witte wijn - 1 kleine wortel - zout & peper - 4 kleine tom

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kip met groenten

- 1 ui - 1 gele paprika - 1 dl witte wijn - 4 rijpe tomaten - zout & peper - 2 takjes rozemarij

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gegrilde lamsribbetjes met marjolein

- 200 g tomaten - zout & peper - 1 knoflookteentje - enkele takjes marjolein - 4 eetlepels Berto

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Steak filets met witte wijn en uien

- 1 grote ui - 1 dl witte wijn - zout & peper - 1 grote, stevige tomaat - 3 eetlepels Bertolli o

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Varkenshaas 'en croûte'

- 2 schaaltjes varkenshaas (a 250 g) - 35 g boter - 2 el Dijon mosterd (potje 215 g) - 1 bakje ch

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Varkenshaas met honing en vanille

- 1 vanillestokje (zakje 1 1/2 g) - 2 varkenshaasjes (a 250 g) - 40 g boter - 3 eetlepels vloeiba

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Varkensspiesen met pruimensaus

- 600 g varkensfilet of varkenshaas - 1 ui - 4 dl droge witte wijn - 2 laurierblaadjes - 2 theel

Gemarineerde varkensspiesjes

- 1/2 liter cola - 3 el sojasaus (flesje 250 ml) - 50 ml ketchup - 3 tenen knoflook, geperst - t

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Varkenshaas met zoete rode ui

- 4 varkenshaasjes, op kamertemperatuur - 1 eetlepel mosterd - 25 g boter - 2 eetlepels olie - 4

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

BBQ Geglaceerde spareribs

- 2 dl sherry - 1 dl sojasaus - 4 el suiker, bruine - 1 dl siroop, Luikse - 3 tl vijfkruidenpoed

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Jamie Oliver: Sloppy joe

- ¾ pond mager gehakt of kalkoen (10% vet) - 1 ui, geschild en in blokjes gesneden - 1 groene p

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Jamie Oliver: Varkenssteak

- 1 citroen - Olijfolie - Zeezout en versgemalen peper - 2 teentjes knoflook, verpletterd - 1 ha

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kalfskoteletten in marsalasaus

- zout - peper - basilicum - worcestersaus - 50 gram bloem - 1 eetlepel aardappelmeel - 40 gra

Hazenrugfilet in rodewijnsaus

- 3 eetlepels olijfolie - 750 gram hazenrugfilet - 1 eetlepel tomatenpuree - 1 pot vleesfond (380

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Virginia Baked Ham

- 35 ml whiskey - 12 kruidnagels - 50 gram bruine suiker - 1 theelepel Colman’s mosterdpoeder

background Layer 1 background Layer 1

Boeuf bourguignon

- 2 takjes tijm - 2 laurierblaadjes - 2 uien, in ringen - 750 ml rode volle wijn - 1 pot zilveru

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Hachee Basisrecept

- zout - peper - 3 uien - 2 el azijn - 2 tl suiker - 2 kruidnagels - 2 laurierblaadjes - 750

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Cheeseburger Basisrecept

- zout - peper - 1 ui - 500 g gehakt - 8 blaadjes sla - 4 hamburgerbroodjes - 0.5 el paprikapo

Gehaktballen Basisrecept

- 1 ei - 5 el melk - zout, peper - 400 g gehakt - 1.5 el gehaktkruiden - 2 grote witte (oude) b

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Schnitzels Basisrecept

- zout - 1 ei - peper - citroen - 1 kopje paneermeel - 4 ongepaneerde schnitzels - Croma voor

Gestoofde runderlapjes Basisrecept

- 1 ui - zout - peper - 1 laurierblaadje - 2 el tomatenpuree - 1 el grove mosterd - 0.25 l Kno

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Russische steaks

- zout - tijmpoeder - 50 gram bloem - 1 rode paprika - plukjes peterselie - 1/2 deciliter wodka

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Italiaanse kalfsschnitzels met verse tomatensaus

- zout - 4 plakjes rauwe ham - 5 rijpe trostomaten - 8 blaadjes verse salie - 1 dl droge witte v

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kalfsstoof met lentegroenten

- 2 tl kerriepoeder - 500 g kalfslappen - 1 bos(je) groene asperges - 3 sjalotten, gesnipperd -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Bietensalade met hamburger

- frituurolie - 4 hamburgers - 750 g rode bieten - 5 el creme fraîche - 1 sjalot, gesnipperd

Worstspiesjes met komkommer en gebakken krieltjes

- 1 komkommer - tomatenketchup - 20 champignons - 4 braadworstjes - 1 duobak krieltjes - 90 ml

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Hamburger met een maiskolf

- zout - 75 g boter - 4 hamburgers - 4 maiskolven - 4 el sambasaus - 4 gevulde aardappelen - 1

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gegrilde steak met boter van zongedroogde tomaten

- 4 steaks - 250 g boter - 2 el oregano - 4 el olijfolie - 1 teen knoflook - 2 kl zeezout, grof

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Carpaccio

- peper - ½ citroen - zout (grof) - 50 g rucola - 1 el olijfolie - 50 g parmezaan (vers gera

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Lamsbrochettes met yoghurt en muntolie

- 1 sjalot - olijfolie - 1 el kurkuma - 1 bosje munt - 2 kl komijnzaad - 1 kl gemberpoeder - 5

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli

- 400 g broccoli - 1 pot tomatensaus - 2 eetl. (olijf)olie - 4 schouderkarbonades - 1 theel. pap

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Ajam Bali met wortel, lente-ui en mie

- 400 g kipfilet - 6 lente-uitjes - Conimex Wok Olie - Conimex Sambal Badjak - 500 g geschrapte

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kapsalon

- ijsbergsla - 1 witte ui - knoflooksaus - geraspte kaas - shoarmakruiden - 300 gram gehakt -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Vleesrolletjes met ham en kaas en gebakken aardappelpartjes

- 1 rode ui - 4 takjes basilicum - cocktailprikkertjes - 4 plakjes belegen kaas - 3 el vloeibare

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Amsoi met varkensvlees

- aromat - 1 bos amsoi - 4 eetl. olie. - 1 fijngesneden ui - 100 gr. zoutvlees - 2 eetl. oester

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Biefstuk met provencaalse groetensaus

- olie - 2 biefstukken - 1 teentje knoflook - 250 g Provençaalse roerbakgroenten - 1 Boursin

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Sudderlapjes met tomaat

- 2 uien - 3 tomaten - cayennepeper - 1 laurierblaadje - 2 el tomatenpuree - 4 runderlapjes ÃÂ

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kofte

- 1 ui - 1 tl cayennepeper - 1 teentje knoflook - 1 theelepel piment - 1 eetlepel olijfolie - 2

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Conejo con aceitunas - Konijn met olijven

- olie - bloem - 2 uien - 1 konijn - 12 olijven - tijm, basilicum - 1 groene paprika

background Layer 1 background Layer 1

Mero al estilo canario - Heilbot op Canarische wijze

- olie - zout - water - 1 kg heilbot - 2 gekookte eieren - 3 teentjes knoflook - 2 rode p

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Daging Rempah

- 1 ei - zout - suiker - 0,3 blok santen - 3 fijngesneden uien - 1 theelepel djinten - 500 gra

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Babi Pangang

- zout - peper - nootmuskaat - 2 theelepels djahe - 2 grote uien fijngesneden - 500 gram magere

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Souflakisteak met aubergine en rijst

- 4 souflakisteaks - 350 g witte rijst - 3 aubergines, in plakken - (versgemalen) peper, zout -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Griekse gyros

- 2 pita-broodjes - 1/4 kop mager yoghurt - 1/2 kop fijngehakte ui - 2 eetlepels citroensap

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Jagerschnitzel

- 350 ml water - 1 ei, geklopt - 125 ml zure room - 1 eetlepel bloem - 100 gr paneermeel - 1 ee

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Duitse braadworst

- 6 el olijfolie - 1 tl karwijzaad - 1 1/2 el wittewijnazijn - 1 rode ui in halve ringen - 2 rod

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Wienerschnitzel

- 2 el olie - 1 citroen - 50 g boter - 12 cherrytomaatjes - handje rucola (sla) - 2 eieren, los

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kalkoenburgers met groenten

- ¼ theel. zout - 2 eetl. sojasaus - ¼ theel. zwarte peper - 3 bosuitjes, fijngesneden - 7

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Wontons met varkensvlees en garnalen

Voor de wontondeeglapjes: - 120 gram bloem - 2 eetlepels geklopt ei - maïzena voor 40-50 wontons

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Biefstuk met broccoli met lintmie

- zout en suiker - 1 eetlepel olie - 2 theelepels maïzena - 250 gram broccolistelen - 3-4 theel

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Shabu shabu met rundvlees

- 200 g tauge - 2 el vissaus - 1 tl sesamolie - 1,2 l groentebouillon - 300 g fijne Chinese mie

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Varkenspakketjes met pikante pindasalade

- 2 el hoisinsaus - 1 ei, losgeklopt - 20 wontonvelletjes - 2 el zonnebloemolie - 1 el donkere s

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Roasted Red Pork

- 2 theelepels suiker - paar eetlepels olie - 4 uitgeperste teentjes knoflook - 500 gram hamlappe

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Mini saucijzenbroodjes

- 1 theelepel zout - 1 ei, losgeklopt - 1 eetlepel worcestersaus - melk om mee te bestrijken - 1

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Ovenschotel met gehakt en tortillachips

- rijst - 350 gr gehakt - tortillachips - 1 zakje tacokruiden - 1 rode paprika, in stukjes - 10

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

bangers mash

- 500 ml runderjus - 250 ml warme melk - 1 eetlepels bakolie - 50 gr gesmolten boter - 1 grote u

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gebakken wilde eend met een casserole

- olijfolie - aardappels - wilde eend - nootmuskaat - grapefruitsap - Affilla Cress - 2 dl gev

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Tam konijn-van-de-heer-des-huizes

- zout - bloem - 500 g tomaten - scheutje water - 4 kopjes noedels - 4 konijnenbouten - 1 el t

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Reefilet met chocoladesaus

- peper en zout - 4 el rode port - 800 g reefilet - 3 el olijfolie - 100 ml wildbouillon - ¼

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Picanha met kerstomaatjes en zilveruitjes

- zout - verse, zwarte peper - 500 gram zilveruitjes - 500 gram kerstomaatjes - 5 eetlepels olij

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Rendangpasteitjes

- 1 ei, losgeklopt - 2 uien, gesnipperd - 1 el zonnebloemolie - 1 pakje kokosmelk (200 ml) - 8

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Lamb pie

- 40 g boter - 2 el olijfolie - 1 el chilipoeder - peper uit de molen - 2 uien, kleingesneden -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Goulash

- 3 uien - 1 laurierblad - 2 teentjes knoflook - 2 theelepels oregano - 2 eetlepels olijfolie -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Cherrytomaat gevuld met serranoham en pompoenpit

- 10 prikkers - 10 cherry tomaatjes - 2 eetlepels pompoenpitten - 10 dunne plakjes serranoham -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Potted turkey

- sap van ½ citroen - snuf cayennepeper - 225 g gare kalkoen - 180 g boter, op kamertemperatuu

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Steak tartare

- 4 halve eierschalen - ca ½ tl gemalen foelie - versgemalen zout en peper - dooiers van 4 (ek

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gegrilde varkenskarbonade

- olijfolie - 4 varkenskarbonaden Voor de mango-chilisalsa: - 1 mango, in blokjes - het sap v

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gebraden varkenshaas met kardemom

- 1 el olijfolie - 2 tenen knoflook - 150 ml droge cider - 2 vijgen, in partjes - varkenshaas va

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Beef wellington

- bloem - olijfolie - 1 ei, geklopt - klontje boter - scheut rode wijn - 1 pakje bladerdeeg -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Rollade gelakt met stroop

- 50 g boter - 1 varkensfiletrollade* (1 kg) - 2 takjes rozemarijn - 1 duopak magere spekreepjes

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Filet mignon met peperkorst en blauwe kaasboter

Filet mignon: - 1 el zeezout - 10 el + 2 tl olijfolie - 5 el zwarte peperkorrels, gekneusd - 4

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Beef stroganoff

30 gr bloem Klontje boter Peper en zout Verse peterselie 2 theel mosterd 1 groene paprika 1 t

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Paasgehaktballetjes

- 2 eieren - 100 g bloem - 6 el mayonaise - 100 g paneermeel - 12 kwarteleitjes - 1 tl cayennep

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Maaltijdtosti met shoarma en ananas

- 1 blik(je) ananasstukjes (uitlek gewicht 225 g) - 1 Kleine ui - 100 g Geraspte kaas - 1 dl Knof

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gehaktballetjes met basilicum

- 1 scharrelei - 1 ui, gesnipperd - 400 g gemengd gehakt - 10 el beschuit paneermeel - (versgema

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Barbecue hamburger

- 1 ui - 1 ei - zout - 10 gram boter - tomatenketchup - versgemalen peper - 0.25 krop ijsber

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kalfsvleestajine met pompoen en kweepeer

- zout - 2 kweeperen - 600 g pompoen - 4 el olijfolie - 1 kg kalfslappen - 1 teentje knoflook

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Beef teriyaki

- 1 dl mirin - 2 el honing - 1 dl sojasaus - 1 teen knoflook - 1 cm verse gember - 3 of 4 biefs

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Marokkaanse gehaktballetjes

- olie - 2 eieren - 1 ui, geraspt - peper en zout - marokkaans brood - 300 gram lamsgehakt - 1

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gyrosschotel

- 1 el olijfolie - 2 uien, in ringen - 400 g gyrosvleesreepjes - knoflooksaus (fles 260

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gevulde kipfilet met wintergroenten

- mangosaus - 4 kipfilets - 4 plakjes parmaham - bak- en braadproduct - 450 g aardappelpuree -

Gevuld varkenshaasje met asperges en spinazie

- 30 cl kalfsjus - 20 cl olijfolie - 1 varkenshaasje - 100 g verse tijm - 20 g verse boter - ca

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Varkenshaasje in een kruidenkorstje

- tijm - noten - bloem - eieren - oregano - paneermeel - rozemarijn - varkenshaas - boter of

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Steak met wasabimayonaise

- 1 el olie - 4 ribeye-steaks - 200 g aspergetips - 150 g gemengde sla met rucola - 6-8 radijsje

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Biefreepjes met broccoli

- zout - peper - paar bosuitjes - halve stronk broccoli - 100 ml kokosnoot aminos - kokosolie o