- zout - peper - 50 g boter - 1,5 dl kookroom - 1 dl droge witte wijn - 6 plakken ananas (blik)
- 2 eetlepels sojasaus - 1 theelepel maizena - 1 ui, in dunne partjes - 3 eetlepels roerbakolie
- 16 lamskoteletje - 8 tortelloni gigante,parmezaanse kaas - peperPeper en zout - 40 gram roombot
- 110g chorizoworst - 400g kleine sint-jakobsschelpdieren (halveer als ze erg dik zijn) - het sap
- 4 bieflapjes a 150 g - 100 g zachte geitenkaas, in plakjes gesneden - 4 eetlepels honing - 1 dl
- 1 ei - paneermeel - 50 ml melk - 1 zakje rucola - 500 g rundergehakt - 1 zakje gehaktkruiden
- 1 zakje mihoen (250 g) - 1 komkommer, in halve plakjes - 2 kropjes little gem, grof gesneden -
- 40 g boter - 400 g krieltjes - 100 ml witte wijn - 400 ml hoisinsaus - 2 uien, gesnipperd - 2
- 1 rode ui - 1 rode peper - 1 teentje knoflook - 2 cm gemberwortel - 1/2 eetlepel suiker - 2 h
- 4 sneetjes notenbrood - boter - 12 blaadjes eikenbladsla - 2-4 plakjes rosbief - 1 kleine rode
- 300 g wilde en witte rijst (pak a 500 g) - 2 uien - 2 eetlepels (zonnebloem)olie - 300 g runder
- 2 citroenen - 2 rode paprika's - 1 glas rode wijn - 6-7 eetlepels olijfolie - 2 theelepels pap
- olijfolie - paar takjes tijm - 1 grote ui, gesnipperd - 1 theelepel kristalsuiker - 4 karbonad
- 6½ kg gerookte ham, met bot - 250 ml rode wijn - 2 teentjes knoflook, ongepeld - 2 stuks ste
- 1,6 kg ontbeende varkenslende - 4 kleine uien, in vieren (of 2 grote uien, in 8 partjes) - 1 lit
Voor de hamburgermix: olijfolie 2 middelgrote rode uien, gepeld en fijngehakt 6 Jacob's creamcrac
- 2 x 2 ribkarbonades - 4 eetlepels olijfolie - 1 zak slamelange (200 g) - 2 eetlepels rode-wijna
- ½ fles rode wijn - 1½ takje tijm - 3 kruidnageltjes - 2 laurierblaadjes - 1 wortel - 1
Ingredienten: - 4 tasty tom tomaten - 1 sjalot, gesnipperd - 3 cm verse gemberwortel, in plakjes
- 1/2 eetlepel balsamicoazijn wit - 50 gr boter - 8 plakken Jambon d'Ardenne - 4 varkenshaasjes
- 1 tomaat - 25 g boter - 2 eetlepels olijfolie - 1 eetlepel balsamicoazijn - 1/2 pot vleesfond
- 3 eetlepels olijfolie - 3 x 250 g hazenrugfilet - 1 eetlepel tomatenpuree - 1 pot vleesfond (38
- peper - 2 uien - 4 tenen knoflook - 4 kalfsbiefstukjes - 1 dl droge witte wijn - bloem om te
- 100 g verse roomkaas, met gember of ananas - 2 eetlepels verse peterselie, plat fijngehakt - 4 r
- 1 takje tijm - 5 kruidnagels - 4 laurierblaadjes - 2 eetlepels zonnebloemolie - 2 takjes gladd
- 1 lamsbout - 2 citroenen - extra vergine olijfolie - 2 eetlepels kleine takjes rozemarijn - 2
- olijfolie - truffelolie, desgewenst - Parmezaanse kaas, geschaafd - 4 eetlepels geroosterde pij
- 1 rode peper - 3 eieren, losgeklopt - 3 teentjes knoflook, geperst - 2 eetlepels munt, fijngesn
- 2 el verse munt - 3 tenen knoflook - 2 varkenshaasjes van 250 g - 1 blik artisjokharten (400
- zout - 1 grote ui - 1 dl witte wijn - peper uit de molen - 1 grote stevige tomaat - 4 s
- 1 citroen - 125 ml olijfolie - 1 eetlepel worcestersaus - 1 grote ui of 2 kleine uien - 1 eetl
- 1 limoen - olijfolie - 400 g basmatirijst - 1 bosje verse koriander - 1 volle theelepel kaneel
- 1 ui - 2 dl rode wijn - 4 el Bertolli Pesto Rosso - 2 el Bertolli Classico olijfolie - 4 dik
- 1 ui - 2 tenen knoflook - 4 hertenbiefstukjes - 500 g gemengde paddestoelen - zout & peper
- 250 g champignons - 4 plakjes rauwe ham - 1 dl droge witte wijn - zout & peper uit de molen
- 1 teen knoflook - 8 lamskoteletjes - 250 g kerstomaatjes - zout & peper uit de molen - 5 e
- 1.5 eetlepel azijn - 2 teentjes knoflook - 3 takjes verse tijm - 3 blaadjes verse salie -
- 60 g boter - 1 sinaasappel - 2 eetlepels mosterd - 4 schouderkarbonades - 2 theelepels suiker
- 4 biefstukken - 1 teen knoflook, gepeld - versgemalen zwarte peper - 1 eetlepel verse tijm blaa
- chilipoeder - 1 rode peper - gemberpoeder - 2 eetlepels olie - 4 kogelbiefstukken - 1/2 eetle
- tabasco - 1 sinaasappel - 4 eetlepels olie - 4 hertenbiefstukjes - 1 bosuitje, in ringen - 2
- 2 eetlepels boter - 4 eetlepels olijfolie - 4 biefstukken, op kamertemperatuur Materialen -
- zout - 2 el olie - 3 el hete mosterd - grof gemalen peper - 1 beker creme fraîche (200 g)
- uienpoeder - 1 ons biefstuk - 1 eetlepel mayonaise - 2 theelepels marinademix
- 2 el olijfolie - 1 schaal rundergehakt (300 g) - 1 tl kerriepoeder - 2 zakken spitskool gesnede
- 250 g gehakt half-om-half - 2 tenen knoflook, 1 fijngesneden en 1 geperst - 2 tl gemalen komijn
- 1 citroen - olijfolie - een klont boter - een wijnglas witte wijn - 4 preien, in dunne plakjes
- 2 uien - 1 rode paprika - 1 theelepel zout - 4 rundvleesburgers - 2 theelepels chilipoeder -
- zout & peper - enkele takjes tijm - 1,5 eetlepel azijn - 2 takjes rozemarijn - 2 teentjes knof
- 1 kleine ui - 1 laurierblad - zout & peper - 300 g kerstomaten - 4 takjes rozemarijn - enkele
- 1 ui - 4 kipfilets - 1 theelepel tijm - 750 g aardappelen - 2 selderij stengels - 1 theelepel
- 1 kleine ui - 4 kalfslapjes - 1 dl witte wijn - 1 kleine wortel - zout & peper - 4 kleine tom
- 1 ui - 1 gele paprika - 1 dl witte wijn - 4 rijpe tomaten - zout & peper - 2 takjes rozemarij
- 200 g tomaten - zout & peper - 1 knoflookteentje - enkele takjes marjolein - 4 eetlepels Berto
- 1 grote ui - 1 dl witte wijn - zout & peper - 1 grote, stevige tomaat - 3 eetlepels Bertolli o
- 2 schaaltjes varkenshaas (a 250 g) - 35 g boter - 2 el Dijon mosterd (potje 215 g) - 1 bakje ch
- 1 vanillestokje (zakje 1 1/2 g) - 2 varkenshaasjes (a 250 g) - 40 g boter - 3 eetlepels vloeiba
- 600 g varkensfilet of varkenshaas - 1 ui - 4 dl droge witte wijn - 2 laurierblaadjes - 2 theel
- 1/2 liter cola - 3 el sojasaus (flesje 250 ml) - 50 ml ketchup - 3 tenen knoflook, geperst - t
- 4 varkenshaasjes, op kamertemperatuur - 1 eetlepel mosterd - 25 g boter - 2 eetlepels olie - 4
- 2 dl sherry - 1 dl sojasaus - 4 el suiker, bruine - 1 dl siroop, Luikse - 3 tl vijfkruidenpoed
- ¾ pond mager gehakt of kalkoen (10% vet) - 1 ui, geschild en in blokjes gesneden - 1 groene p
- 1 citroen - Olijfolie - Zeezout en versgemalen peper - 2 teentjes knoflook, verpletterd - 1 ha
- zout - peper - basilicum - worcestersaus - 50 gram bloem - 1 eetlepel aardappelmeel - 40 gra
- 3 eetlepels olijfolie - 750 gram hazenrugfilet - 1 eetlepel tomatenpuree - 1 pot vleesfond (380
- 35 ml whiskey - 12 kruidnagels - 50 gram bruine suiker - 1 theelepel Colman’s mosterdpoeder
- 2 takjes tijm - 2 laurierblaadjes - 2 uien, in ringen - 750 ml rode volle wijn - 1 pot zilveru
- zout - peper - 3 uien - 2 el azijn - 2 tl suiker - 2 kruidnagels - 2 laurierblaadjes - 750
- zout - peper - 1 ui - 500 g gehakt - 8 blaadjes sla - 4 hamburgerbroodjes - 0.5 el paprikapo
- 1 ei - 5 el melk - zout, peper - 400 g gehakt - 1.5 el gehaktkruiden - 2 grote witte (oude) b
- zout - 1 ei - peper - citroen - 1 kopje paneermeel - 4 ongepaneerde schnitzels - Croma voor
- 1 ui - zout - peper - 1 laurierblaadje - 2 el tomatenpuree - 1 el grove mosterd - 0.25 l Kno
- zout - tijmpoeder - 50 gram bloem - 1 rode paprika - plukjes peterselie - 1/2 deciliter wodka
- zout - 4 plakjes rauwe ham - 5 rijpe trostomaten - 8 blaadjes verse salie - 1 dl droge witte v
- 2 tl kerriepoeder - 500 g kalfslappen - 1 bos(je) groene asperges - 3 sjalotten, gesnipperd -
- frituurolie - 4 hamburgers - 750 g rode bieten - 5 el creme fraîche - 1 sjalot, gesnipperd
- 1 komkommer - tomatenketchup - 20 champignons - 4 braadworstjes - 1 duobak krieltjes - 90 ml
- zout - 75 g boter - 4 hamburgers - 4 maiskolven - 4 el sambasaus - 4 gevulde aardappelen - 1
- 4 steaks - 250 g boter - 2 el oregano - 4 el olijfolie - 1 teen knoflook - 2 kl zeezout, grof
- peper - ½ citroen - zout (grof) - 50 g rucola - 1 el olijfolie - 50 g parmezaan (vers gera
- 1 sjalot - olijfolie - 1 el kurkuma - 1 bosje munt - 2 kl komijnzaad - 1 kl gemberpoeder - 5
- 400 g broccoli - 1 pot tomatensaus - 2 eetl. (olijf)olie - 4 schouderkarbonades - 1 theel. pap
- 400 g kipfilet - 6 lente-uitjes - Conimex Wok Olie - Conimex Sambal Badjak - 500 g geschrapte
- ijsbergsla - 1 witte ui - knoflooksaus - geraspte kaas - shoarmakruiden - 300 gram gehakt -
- 1 rode ui - 4 takjes basilicum - cocktailprikkertjes - 4 plakjes belegen kaas - 3 el vloeibare
- aromat - 1 bos amsoi - 4 eetl. olie. - 1 fijngesneden ui - 100 gr. zoutvlees - 2 eetl. oester
- olie - 2 biefstukken - 1 teentje knoflook - 250 g Provençaalse roerbakgroenten - 1 Boursin
- 2 uien - 3 tomaten - cayennepeper - 1 laurierblaadje - 2 el tomatenpuree - 4 runderlapjes ÃÂ
- 1 ui - 1 tl cayennepeper - 1 teentje knoflook - 1 theelepel piment - 1 eetlepel olijfolie - 2
- olie - bloem - 2 uien - 1 konijn - 12 olijven - tijm, basilicum - 1 groene paprika
- olie - zout - water - 1 kg heilbot - 2 gekookte eieren - 3 teentjes knoflook - 2 rode p
- 1 ei - zout - suiker - 0,3 blok santen - 3 fijngesneden uien - 1 theelepel djinten - 500 gra
- zout - peper - nootmuskaat - 2 theelepels djahe - 2 grote uien fijngesneden - 500 gram magere
- 4 souflakisteaks - 350 g witte rijst - 3 aubergines, in plakken - (versgemalen) peper, zout -
- 2 pita-broodjes - 1/4 kop mager yoghurt - 1/2 kop fijngehakte ui - 2 eetlepels citroensap
- 350 ml water - 1 ei, geklopt - 125 ml zure room - 1 eetlepel bloem - 100 gr paneermeel - 1 ee
- 6 el olijfolie - 1 tl karwijzaad - 1 1/2 el wittewijnazijn - 1 rode ui in halve ringen - 2 rod
- 2 el olie - 1 citroen - 50 g boter - 12 cherrytomaatjes - handje rucola (sla) - 2 eieren, los
- ¼ theel. zout - 2 eetl. sojasaus - ¼ theel. zwarte peper - 3 bosuitjes, fijngesneden - 7
Voor de wontondeeglapjes: - 120 gram bloem - 2 eetlepels geklopt ei - maïzena voor 40-50 wontons
- zout en suiker - 1 eetlepel olie - 2 theelepels maïzena - 250 gram broccolistelen - 3-4 theel
- 200 g tauge - 2 el vissaus - 1 tl sesamolie - 1,2 l groentebouillon - 300 g fijne Chinese mie
- 2 el hoisinsaus - 1 ei, losgeklopt - 20 wontonvelletjes - 2 el zonnebloemolie - 1 el donkere s
- 2 theelepels suiker - paar eetlepels olie - 4 uitgeperste teentjes knoflook - 500 gram hamlappe
- 1 theelepel zout - 1 ei, losgeklopt - 1 eetlepel worcestersaus - melk om mee te bestrijken - 1
- rijst - 350 gr gehakt - tortillachips - 1 zakje tacokruiden - 1 rode paprika, in stukjes - 10
- 500 ml runderjus - 250 ml warme melk - 1 eetlepels bakolie - 50 gr gesmolten boter - 1 grote u
- olijfolie - aardappels - wilde eend - nootmuskaat - grapefruitsap - Affilla Cress - 2 dl gev
- zout - bloem - 500 g tomaten - scheutje water - 4 kopjes noedels - 4 konijnenbouten - 1 el t
- peper en zout - 4 el rode port - 800 g reefilet - 3 el olijfolie - 100 ml wildbouillon - ¼
- zout - verse, zwarte peper - 500 gram zilveruitjes - 500 gram kerstomaatjes - 5 eetlepels olij
- 1 ei, losgeklopt - 2 uien, gesnipperd - 1 el zonnebloemolie - 1 pakje kokosmelk (200 ml) - 8
- 40 g boter - 2 el olijfolie - 1 el chilipoeder - peper uit de molen - 2 uien, kleingesneden -
- 3 uien - 1 laurierblad - 2 teentjes knoflook - 2 theelepels oregano - 2 eetlepels olijfolie -
- 10 prikkers - 10 cherry tomaatjes - 2 eetlepels pompoenpitten - 10 dunne plakjes serranoham -
- sap van ½ citroen - snuf cayennepeper - 225 g gare kalkoen - 180 g boter, op kamertemperatuu
- 4 halve eierschalen - ca ½ tl gemalen foelie - versgemalen zout en peper - dooiers van 4 (ek
- olijfolie - 4 varkenskarbonaden Voor de mango-chilisalsa: - 1 mango, in blokjes - het sap v
- 1 el olijfolie - 2 tenen knoflook - 150 ml droge cider - 2 vijgen, in partjes - varkenshaas va
- bloem - olijfolie - 1 ei, geklopt - klontje boter - scheut rode wijn - 1 pakje bladerdeeg -
- 50 g boter - 1 varkensfiletrollade* (1 kg) - 2 takjes rozemarijn - 1 duopak magere spekreepjes
Filet mignon: - 1 el zeezout - 10 el + 2 tl olijfolie - 5 el zwarte peperkorrels, gekneusd - 4
30 gr bloem Klontje boter Peper en zout Verse peterselie 2 theel mosterd 1 groene paprika 1 t
- 2 eieren - 100 g bloem - 6 el mayonaise - 100 g paneermeel - 12 kwarteleitjes - 1 tl cayennep
- 1 blik(je) ananasstukjes (uitlek gewicht 225 g) - 1 Kleine ui - 100 g Geraspte kaas - 1 dl Knof
- 1 scharrelei - 1 ui, gesnipperd - 400 g gemengd gehakt - 10 el beschuit paneermeel - (versgema
- 1 ui - 1 ei - zout - 10 gram boter - tomatenketchup - versgemalen peper - 0.25 krop ijsber
- zout - 2 kweeperen - 600 g pompoen - 4 el olijfolie - 1 kg kalfslappen - 1 teentje knoflook
- 1 dl mirin - 2 el honing - 1 dl sojasaus - 1 teen knoflook - 1 cm verse gember - 3 of 4 biefs
- olie - 2 eieren - 1 ui, geraspt - peper en zout - marokkaans brood - 300 gram lamsgehakt - 1
- 1 el olijfolie - 2 uien, in ringen - 400 g gyrosvleesreepjes - knoflooksaus (fles 260
- mangosaus - 4 kipfilets - 4 plakjes parmaham - bak- en braadproduct - 450 g aardappelpuree -
- 30 cl kalfsjus - 20 cl olijfolie - 1 varkenshaasje - 100 g verse tijm - 20 g verse boter - ca
- tijm - noten - bloem - eieren - oregano - paneermeel - rozemarijn - varkenshaas - boter of
- 1 el olie - 4 ribeye-steaks - 200 g aspergetips - 150 g gemengde sla met rucola - 6-8 radijsje
- zout - peper - paar bosuitjes - halve stronk broccoli - 100 ml kokosnoot aminos - kokosolie o