Cheeseburger Basisrecept
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Pel en snijd de ui heel fijn en meng de snippers met het paprikapoeder, een 1/2 theelepel zout en wat peper door het gehakt. Vorm hier met natte handen 4 stevige hamburgers van.

Verwarm op hoog vuur 6 eetlepels Croma voor bakken & braden - Vloeibaar in een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt. Bak de hamburgers snel aan beide kanten bruin. Zet het vuur dan lager en laat het vlees in ongeveer 10 minuten verder gaar worden. Keer de hamburgers geregeld.

Laat op elke hamburger een plak kaas smelten. Snijd ondertussen de broodjes doormidden en leg ze open onder de hete grill tot ze bruin en knapperig zijn.

Leg op de onderste helften van de broodjes de sla en de cheeseburgers en leg de kapjes erop. Lekker met rostirondjes.

Variatietip:
Met het gehakt kun je prima varieren: half-om-half-, runder-, kalfs-, lams- of kipgehakt, het is maar net wat je lekker vindt.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Croma

Door: ReceptenVandaag