Leg het vlees een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat het vast een beetje op temperatuur kan komen. Snijd de citroen in dunne plakjes. Klop het ei in een diep bord los met 4 eetlepels water. Strooi het paneermeel in een ander diep bord.
Bestrooi de schnitzels met peper. Wentel ze eerst door het losgeklopte ei en daarna door het paneermeel zodat de schnitzels er helemaal mee bedekt zijn.
Verwarm op hoog vuur 5 eetlepels Croma voor bakken & braden - Vloeibaar in een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt. Bak het vlees snel aan beide kanten lichtbruin. Draai het vuur dan lager en braad de schnitzels in nog 8 minuten gaar en krokant. Keer het vlees af en toe.
Bestrooi de schnitzels met wat zout, leg de schijfjes citroen erop en serveer ze. Lekker met gefrituurde aardappelwafeltjes.
Beoordeel het recept:
Bron: Croma
Door: ReceptenVandaag