Kalfsstoof met lentegroenten
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1.Dep het vlees droog met keukenpapier.

2.Bestrooi het vlees met peper en zout naar smaak. Verhit het bakvet in een braadpan en bak het vlees op een halfhoog vuur aan beide kanten bruin. Voeg de sjalotten en het kerriepoeder toe en bak ze 3 min. mee.

3.Temper het vuur en voeg de fond toe. Stoof het vlees in ± 90 min. op een laag vuur met de deksel op de pan gaar.

4.Breek intussen het onderste stugge stukje van de asperges, was de asperges en snijd ze in stukjes van ± 4 cm.

5.Kook de asperges met de worteltjes en de doperwten in water met zout ± 7 min. beetgaar.

6.Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Laat de jus op een hoog vuur iets inkoken en roer de aanbaksel los. Serveer het vlees met de jus en de groenten.



Beoordeel het recept:

 (14 stemmen)



Bron: C1000

Door: