Italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli
(4.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten


  • Materialen:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 175°C.
2. Bestrooi de karbonades rondom met zout en peper.
3. Vermeng de paprikapoeder met de oregano en olie en bestrijk hier de karbonades mee. 4. Verwarm een grillpan en rooster de karbonades om en om mooi bruin. Leg de karbonades met de jus in een ovenschaal.
5. Verwarm de tomatensaus en giet deze om de karbonades.
6. Verdeel de mozzarella over de karbonades en bak ze nog 20 minuten in de oven.
7. Kook ondertussen de broccoli beetgaar in water met wat zout. Serveer de broccoli bij de karbonades.



Beoordeel het recept:

 (6 stemmen)



Bron: Janlinders

Door: