Vleesrolletjes met ham en kaas en gebakken aardappelpartjes
(3.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in blokjes. Pel en snipper de ui.

2. Leg op iedere schnitzel een plakje ham en een plakje kaas. Verdeel hier enkele blaadjes basilicum over en rol de schnitzels op. Zet ze vast met een cocktailprikker en bestrooi ze met zout en peper.

3. Verhit 2 kneepjes Croma Mild met Olijfolie - Vloeibaar in een koekenpan, wacht tot de Croma bruin kleurt, en bak de vleesrolletjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar.

4. Verhit intussen 3 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en bak de aardappeltjes in ca. 10 minuten goudbruin en gaar. Voeg de laatste 4 minuten de paprika en ui toe. Breng de aardappeltjes op smaak met zout en peper en serveer bij de vleesrolletjes.



Beoordeel het recept:

 (6 stemmen)



Bron: Croma

Door: