Coquilles en chorizo
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Snij de chorizo in plakjes van niet meer dan 3mm dik.
2. Verhit een pan met dikke bodem op het fornuis en bak de plakjes chorizo in de droge, hete pan tot ze aan elke kant krokant zijn (de chorizo laat genoeg eigen vet los). Dit duurt alles bij elkaar niet meer dan 2 minuten.
3. Doe de plakjes chorizo in een kom en bak de coquilles ongeveer 1 minuut per kan in het chorizovet.
4. Doe de chorizo terug in de pan bij de coquilles, giet het citroensap erbij en laat dan een paar seconden bruisen voor je de inhoud van de pan op een schaal schept en met veel peterselie bestrooit.



Beoordeel het recept:

 (10 stemmen)



Bron: KookJij

Door: