Jagerschnitzel
(3.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. In een ondiepe schaal paneermeel en bloem mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Leg de eieren in een aparte schaal.

2. In een grote koekenpan op een matig hoog vuur de olie verhitten. Het varkensvlees in ei dippen en een laagje paneermeel geven. Ong. 5 minuten per kant in de hete olie bakken tot het vlees gaar is en aan beide kanten bruin.

3. Het vlees op een schaal leggen en warm houden. Ui en champignons in de pan doen en lichtbruin bakken. Water toevoegen en het bouillonblokje oplossen. Ong. 20 minuten laten sudderen. Maïzena en zure room opkloppen en in de pan schenken. Laat de saus op een lage vlam indikken, maar niet koken. Over het varkensvlees scheppen en direct serveren.



Beoordeel het recept:

 (9 stemmen)



Bron: Allrecipes

Door: