Rendangpasteitjes
(4.1 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 2 - Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Snijd het vlees in blokjes van 1 x 1 cm.
2. Verhit de olie in een pan en fruit de ui 3 min.
3. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. Voeg het vlees, 100 ml water en de kokosmelk toe. Breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan op laag vuur 1 uur en 30 min. stoven.
4. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
5. Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en snijd van elk plakje 1 hoek rond.
6. Verdeel de rendang over 4 plakjes. Houd een 1/2 cm van de rand vrij. Bestrijk de randen met de helft van het ei.
7. Dek de pasteitjes af met de overige plakjes.
8. Duw de randen aan, bestrijk met de rest van het ei en maak in elk pasteitje met een mes 3 inkepingen.
9. Bak ca. 25 min. in de oven.



Beoordeel het recept:

 (9 stemmen)



Bron: AH allerhande

Door: