Potted turkey
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Meng de kalkoen, 80 g boter, citroensap, cayennepeper en zout naar smaak in een keukenmachine tot een bijna glad mengsel.
2. Het moet niet helemaal glad zijn, er mag wat textuur in zitten.
3. Schep het mengsel in de potjes.
4. Klop de gevulde potjes een aantal keer op aanrecht, zodat de lucht eruit slaat.
5. Strijk de bovenkant glad met de achterkant van een lepel.
6. Zet koel weg terwijl de je boter smelt.
7. Smelt de rest van de boter in een steelpannetje op laag vuur.
8. Laat iets afkoelen, schuim af met een schuimspaan en schenk het heldere (geklaarde) deel over het vlees in de potjes.
9. Laat minimaal 3-4 uur in de koelkast opstijven.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Delicious magazine

Door: