1. Verwarm de oven voor op 160 ºC.
2. Stamp de kardemomzaadjes, knoflook en een snuf zout in een vijzel.
3. Roer de olijfolie erdoor en wrijf de varkenshaas rondom in met de pasta.
4. Leg het vlees in een braadslee.
5. Rangschik de partjes appel en vijg erom en schenk de cider erbij.
6. Braad de varkenshaas 25–35 minuten in de oven, tot het vlees gaar is.
7. Snijd de varkenshaas in plakjes en schep er braadvocht over.
8. Serveer meteen en geef de partjes appel en vijg erbij.
Beoordeel het recept:
Bron: Jamie Magazine
Door: ReceptenVandaag
Jamie Oliver is een engelse kok die wereldwijd bekend is. Hij is bekend geworden door de televisieprogramma's die hij presenteert, maar ook door de goede kookboeken die hij heeft geschreven. Jamie Oliver is er van overtuigd dat iedereen kan leren koken en hij ziet het dan ook als zijn missie om iede...
Lees Meer