Beef teriyaki
(3.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 12Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Maak een marinade van de sojasaus, mirin en honing.
2. Hak de gember en de knoflook fijn en voeg dit bij de marinade.
3. Leg de biefstukken in de marinade en laat ze minimaal een uur marineren.
4. Laat een grillpan goed heet worden.
5. Haal de biefstukken uit de marinade en bestrijk ze met olijfolie.
6. Grill de biefstukken aan weerszijden goudbruin. Ik doe ongeveer 3 minuten per kant. Het hangt een beetje van de dikte van je vlees af.
7. Haal de biefstukken uit de pan en leg ze op een bord.
8. Dek dit af met aluminium folie.
9. Laat de biefstukken 5 tot 10 minuten rusten.
10. Giet de marinade in de pan en laat dit inkoken tot een stroperige saus.
11. Snij de biefstuk in dunne plakjes en serveer met de teriyaki saus.
12. Serveer de beef teriyaki met rijst en boontjes.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: Uit pauline's keuken

Door: