5,528
20 minuten
onbekende koks

Gyrosschotel

Bereidings tijd: 20 minuten

Aantal: 4 personen

Ingredienten

– 1 el olijfolie
– 2 uien, in ringen
– 400 g gyrosvleesreepjes
– knoflooksaus (fles 260 ml)
– 4 grote kruimige aardappelen
– 1 zak paprikamix (3 stuks; groen en rood en geel), in repen

bereidingswijze

1. Verhit de olie in een ruime koekenpan. Bak de gyrosreepjes 2 min. Schep de ui en de paprika erdoor en bak 5 min. mee.
2. Prik ondertussen de aardappelen rondom in en pof ze in de magnetron op 800 watt in 12 min. gaar. Keer ze halverwege. Laat ze in een schone keukendoek 2 min. nagaren.
3. Leg de aardappelen op 4 borden en schep het gyrosmengsel erbij. Serveer met de knoflooksaus.

Waardering

(14 beoordelingen)