Steak met wasabimayonaise
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten


  • Voor de dressing:

  • Voor de wasabimayonaise:

  • Extra: eventueel grillpan, aluminiumfolie

Bereidingswijze

1. Klop in een kommetje de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Kook de aspergetips in een pan met water en wat zout in 2-3 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel ze onder koud stromend water.
2. Bestrooi de steaks met zout en peper. Verwarm de olie in een koekenpan bak de steaks 2 minuten per kant (als je een grillpan gebruikt, moet je de pan tot heet verwarmen, de steaks inwrijven met olie en in de pan leggen). Neem ze uit de pan en laat ze 2-3 minuten onder aluminiumfolie rusten.
3. Meng in een kom de sla, aspergetips en radijsjes met de dressing. Verdeel de salade over vier borden. Snijd de biefstuk in repen en leg op of naast de sla. Serveer met de wasabi-mayonaise.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Vriendin

Door: