Gevulde italiaanse bol
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 3Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Snijd de rode ui en rode peper klein en de gedroogde tomaatjes in stukjes.
2. Bak de uien met de rode peper en het gehakt in een pan.
3. Snijd in de tussentijd de bovenste helft van de Italiaanse bol en hol deze verder uit.
4. Voeg de stukjes gedroogde tomaat, komijn, koriander en verse peterselie toe aan het gehakt en schep goed door.
5. Breng op smaak met wat peper en zout.
6. Voeg op het laatst de blokjes feta en verse munt toe.
7. Schep het mengsel in de broodjes en bestrooi met pijnboompitten.



Beoordeel het recept:

 (28 stemmen)



Bron: Leuke recepten

Door: