Biefreepjes met broccoli
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang :

Ingrediënten

Bereidingswijze

1.Doe de kokosnoot aminos, de knoflook en de gember bij elkaar in een kom. Leg hier de plakjes vlees in. Ik heb plakken gebruikt, maar heb je vlees aan een stuk, snij het dan eerst in grove repen.
2.Snij de bosuitjes fijn en doe bij de marinade. Dek af en zet in de koelkast voor ongeveer 1-2 uur.
3.Zodra je klaar bent om te gaan eten, maak je kleinere roosjes van de broccoli en blancheer je die een paar minuutjes in kokend water. Haal eruit en laat uitlekken.
4.Verhit de kokosolie in een wok en haal het vlees uit de marinade en bak snel rondom gaar. Voeg de champignons en de broccoli toe en de rest van de marinade uit je kom. Bak het geheel even flink op heet vuur door en voeg zout en peper toe waar nodig.
5.Schep op een bord en smullen maar!



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Simones Kitchen

Door: ReceptenVandaag