Gepaneerde rosbieflapjes
(3.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 8Aantal personen
  • 10 - Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Bereiden
Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de peper fijn. Meng met het ei, de knoflook, de munt en flink wat peper en zout. Voeg de rosbieflapjes toe en schep alles door elkaar. Laat 30 min. afgedekt in de koelkast marineren. Doe het paneermeel in een diep bord. Neem de rosbieflapjes stuk voor stuk uit de marinade en zorg ervoor dat er wat van de marinade aan het vlees blijft hangen. Druk ze stevig aan beide kanten in het paneermeel. Verhit de olie en de boter en bak het vlees op middelhoog vuur in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Lekker met citroenpartjes.



Beoordeel het recept:

 (30 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: