Veeg de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui. Hak de kruiden fijn. Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Verhit de olijfolie in een wok en fruit hierin de ui een minuut. Schep de paddestoelen erdoor en roerbak ze op hoog vuur in 4 minuten bruin en gaar. Laat het vocht verdampen.
Roer de pesto, wijn en majoraan door de paddenstoelen en breng dit al roerend aan de kook. Laat de saus 5 minuten zachtjes pruttelen.
Verhit ondertussrn de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de biefstukken op hoog vuur in 2 - 3 minuten bruin van buiten en van binnen nog rose. Bestrooi ze met zout en peper en leg ze op vier voorverwarmde borden.
Roer de bakolie door de saus en laat deze nog 1 minuut pruttelen. Schep de saus over de biefstukken en serveer direct. Lekker met spaghetti en een groene salade met broccoli.
Beoordeel het recept:
Bron: Bertolli
Door: ReceptenVandaag