Konijn in mosterdsaus
(3.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Konijndelen afspoelen en drogen. Mosterd, olie, een halve theelepel zout en
peper vermengen. Konijndelen met het mosterdmengsel bestrijken en in een
ovenvaste vorm leggen. In de voorverwarmde fornuis bij 225 graden
(heetlucht 200 graden) ongeveer 50 minuten braden. Wijn erbij geven en nog
eens 15 minuten bakken. De konijndelen tussendoor met de braadsap vochtig
houden. De konijndelen uit de vorm nemen en warm houden. Crème fraîche
in de braadsap roeren en op het fornuis koken. Fijngesneden basilicum in de
saus geven en over het vlees gieten. Onmiddellijk serveren.
Lekker met pasta en Muscadet-wijn!



Beoordeel het recept:

 (16 stemmen)



Bron: Maison Culinaire

Door: