Rundsburgers hoeven niet groot te zijn. Kleine varianten bakken sneller en makkelijker en zijn nog leuker om te eten. Een goede slager zal ze voor je maken. Ook een uitstekend idee voor barbecues.
Snij de uien en paprika in dunne ringen.
Meng de chilipoeder met de kaneel, peper en zout. Bestrooi de burgers met deze kruidenmengeling.
Verhit de olijfolie in een pan en sauteer de uien, Provençaalse kruiden en paprika tot de uien glazig zijn. Neem van het vuur en hou warm.
Bak nu de burgers 4 tot 5 minuten aan elke zijde.
Leg de burgers op een bord en bedek met de gesauteerde ui- en paprikaringen.
Serveer met gemengde sla en gebakken aardappelen.
Tip:
Voorgekookte aardappelschijfjes zijn heel lekker gebakken in olijfolie en passen prima bij dit gerecht.
Beoordeel het recept:
Bron: Bertolli
Door: ReceptenVandaag