Schijfjes steak met kruiden
(2.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Het lijkt of je heel wat nodig hebt voor dit gerecht. Mis. Gewoon een goede selectie kruiden en het zit goed.



Haal de rozemarijnblaadjes van de takjes en hak ze fijn samen met de knoflook, salie en tijm.



Warm de azijn op in een pannetje, voeg er de gehakte kruiden aan toe en laat 2 minuten opwarmen. Kruid met peper en zout, neem van het vuur en roer er de Bertolli Extra Vergine olijfolie doorheen.



Haal het vlees goed door de marinade. Warm de grill of grillpan op. Gril het vlees minstens 10 minuten, draai het regelmatig om en smeer het telkens in met wat marinade.



Na het grillen laat je het vlees 5 minuten rusten. Intussen giet je de resterende marinade in de grillpan en laat je het even inkoken. Neem van het vuur. Snij het vlees in dunne plakjes en overgiet met het braadvocht. Dien meteen op.



Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood


Tip:


Serveer met een verse, knapperige sla en/of een bijgerecht van gebakken in fijne reepjes gesneden courgettes.



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: