BBQ Geglaceerde spareribs
(4.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1 Voorbereiding:
Meng alle ingrediënten voor de marinade. Hou 0,5 dl ervan apart om later te glazuren.

2
Wentel de ribbetjes door de marinade en zet ze 12 uur in de koelkast. Keer ze regelmatig om, zodat het mengsel goed kan intrekken.

3
Meng de apart gehouden marinade met de Luikse siroop.

4
Haal de ribbetjes uit de marinade en bestrijk ze met het glazuur. Gril ze op de barbecue, in de oven of op de tafelgrill.


Let op. Door het hoge suikergehalte in het glazuur kan het vlees snel aanbranden



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: