Luchtige kwarkpannenkoekjes
Recipe Single Image
  • HollandsHoofdgroep
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Klop van de eieren, het bakmeel, het zout, de kwark, de suiker en de rozijnen een luchtig mengsel. Laat een koekenpan met antiaanbaklaag goed heet worden en smelt er een klontje boter in.
2. Schep met een eetlepel twee pannenkoekjes in de pan en bak ze om en om bruin.
3. Het beslag gaat de plan in in kleine hoopjes. Smeer een beetje uit, zodat er pannenkoekjes ontstaan.
4. Bak enkele minuutjes aan beide kanten totdat ze de gewenste kleur hebben. Herhaal tot het beslag op is.
5. Leg de pannenkoekjes mooi op twee borden, bestrooi met poedersuiker en geef er vers fruit bij.

6. Verzamel ze op een bord, totdat het beslag op is. Het is niet erg als ze ondertussen een beetje afkoelen, lauw zijn ze heerlijk. Stapel ze mooi op, voordat je er poedersuiker over strooit. Enjoy!



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (2 stemmen)

Door: