Bosbessen-gember pudding
Recipe Single Image
  • IJsHoofdgroep
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Doe alle ingrediënten in een hoge grote maatbeker. Dan kun je het gemakkelijk pureren met een staafmixer, zonder dat alles eruit spat en je hele keuken onder zit.
Het kan ook in een keukenmachine, maar dan moet je wel een krachtige keukenmachine hebben. Kies dan ook voor het S-mesje. Zo'n keuken machine die tegelijk ook staafmixer en garder kan zijn redt het niet. Die slaat zich stuk op onder andere de dadels.

2. Proef na het blenden of het toetje zoet genoeg is. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je er nog een paar rozijnen of een dadel aan toevoegen.

Let op, dit is voor twee personen. Het past precies in twee kleine glaasjes (11 ml) en het lijkt helemaal niet veel, maar het voedt wel enorm.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (1 stem)

Door: