Vegetarisch saucijzenbroodje
Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • Tijd
  • 0Stappen
Print Recept
  • Menugang : Lunch

Ingrediënten

Bereidingswijze

1) Haal de bladerdeeg plakjes uit de diepvries en laat ze ontdooien.

2) Zet de oven op de stand "hete lucht" en dan op 200 graden.

3) Doe het ei in een kom en kluts het door elkaar.

4) Doe het vegetarisch gehakt in een andere kom en voeg ongeveer de helft van het ei toe en roer het door elkaar.

5) Voeg de sambal en/of eventueel andere vulling toe aan het gehakt (zie tips) en roer alles door elkaar.

6) Verdeel het mengsel over de 4 bladerdeeg bladen

7) Maak de rand naast het gehakt nat zodat dit je dit kunt gebruiken als kleefrand.

8) Vouw het bladerdeeg dicht en duw met een vork het bladerdeeg aan zodat het dicht blijft zitten wanneer je dit gaat bakken. Bestrijk de saucijzen met het overgebleven ei (je hoeft het ei niet op te maken.)

9) Zet de saucijzenbroodjes zo`n 20 minuten in de oven tot de bovenkant mooi goudbruin is.

TIPS :
Je kunt bij het gehakt ook ingrediënten zoals een kleine fijn gesneden ui of een paar fijn gesneden champignons toevoegen.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)

Door: