Winterse kruiden ovenschotel
Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten



Bereidingswijze

1. Kook de geschilde rapen en aardappelen afzonderlijk gaar.

2. Snij de paddestoelen in plakken, besprenkel ze met citroensap en stoof ze gaar.

3. Snij de aardappelen en rapen in plakken en schik ze samen met de paddenstoelen in een vuurvaste schotel.

4. Maak een saus van 2 eetlepels boter, de bloem, 200 ml water het 1/2 bouillonblokje en de halfvolle melk.

5. Roer er verse kaas door.

6. Kruid met peper, zout, muskaatnoot en giet over de groenten.

7. Zet 15 minuten in een op 180� voorverwarmde oven.

8. Bestrooi met de gemalen kaas en verdeel er de in blokjes gesneden tomaten over .

9. Laat de kaas in de oven smelten.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (2 stemmen)

Door: