Pindakaaskoekjes
Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • Tijd
  • 0Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Meng de bloem, natriumbicarbonaat, bakpoeder en zout in 1 kom.
2. Klop in een andere kom de pindakaas met de boter en de suikers tot een luchtige massa.
3. Klop er het ei onder.
4. Klop er de droge ingrediënten onder (de kom met bloem).
5. Maak deegballetjes van ongeveer 2.5 cm doorsnede en leg ze op een bakplaat waar je eerst bakpapier oplegt.
6. Vlak de deegballetjes enigszins af door er 2 keer met een vork op te drukken en zo een rasterpatroon op de top te creëren.
7. Bak de pindakaaskoekjes lichtbruin in een voorverwarmde oven van 180 graden voor 12 minuten en laat afkoelen op een rooster.



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)

Door: