Roze koeken
Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • Tijd
  • 0Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 175 C.
2. Vet de bakvormpjes goed in met boter, vooral de opstaande randjes.
3. Roer de boter met de suiker luchtig en meng één voor één de eieren erdoor.
4. Voeg de bloem toe en spatel goed door elkaar.
5. Verdeel het beslag over de vormpjes en bak in de oven in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar.

Voor de glazuur:
1. Meng de bietensap met de pedersuiker. Haal de cakejes uit de de vorm en laat afkoelen.
2. Besmeer de bovenkant in met het glazuur.

TIP! Je kan ook een vork in de onderkant van de cakes steken en de cakejes in de glazuur dopen.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)

Bron: Kid-n-fun

Door: