Sandwich met asperges, gerookte zalm, gekookte eitjes en tuinkers
Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • Tijd
  • 0Stappen
Print Recept
  • Menugang : Lunch

Ingredi├źnten

    2 eieren
    margarine
    750 g asperges
    1 bakje tuinkers
    150 g gerookte zalm
    8 grote volkoren boterhammen
    1 kant en klare Knorr Saus voor Asperges met witte wijn in zak

Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd het onderste harde stukje (1-3 cm) eraf. Kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal ze uit het water en laat ze goed uitlekken.Kook ondertussen de eieren in 8 minuten hard. Spoel af met koud water, pel ze en prak ze fijn.Verwarm de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besmeer de boterhammen met margarine en bestrooi ze met wat peper. Leg op 4 borden een boterham. Beleg ze met zalm. Leg de warme asperges erop, schep de saus erover. Knip de tuinkers los. Strooi het ei en de tuinkers over de asperges. Leg de andere boterhammen er schuin tegen aan.

Tip: Deze sandwich kun je ook maken met rookvlees of schouderham in plaats van zalm.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)

Door: