Lettersoep, koken met kids
Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Doe het bouilonblokje in een maatbeker en giet er een halve liter kokend water bij. Roer net zolang tot het blokje helemaal is opgelost.
2. Snij de stengels bleekselderij en worteltjes in dunne plakjes. Pel de ui en snij hem in kleine stukjes. (let op je vingers)
3. Maak de olijfolie warm in een pan op het vuur en doe de ui, de bleekselderij en de worteltjes erin. Bak ze 5 minuten.
4. Doe de gezeefde tomaten en de bouillon erbij en wacht tot alles kookt. Zet het vur laag en laat de soep 5 minuten zachtjes koken.
5. Kook de lettervermicelli, op de verpakking staat hoe je dat moet doen. Strooi een beetje peper en zout over de soep. Snij de basilicum in reepjes. Strooi de gekookte lettervermicelli en de basilicumreepjes in de soep. Serveer de soepstengels erbij.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (2 stemmen)

Door: