Pratattensuppe of runderbouillonmet flensjes
Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Voorbereiding:
1. Gebruik een goede rundvleesbouillon. Niet van een blokje.
Ik heb de bouillon zelf gemaakt van runderschenkel. Je kunt ook 2 potten goede runderfond nemen a 400 ml.
2. Klop met de mixer een pannenkoekenbeslag van het meel, het ei, de melk en een snuf zout. Bak er vier flensjes van, met wat boter in de pan.
3. Rol de flensjes op. Verpak ze in plastic folie en leg ze minimaal een half uur in de koelkast.
Bereidingswijze:
4. Snij de flensjes in hele dunne reepjes.
5. Verhit de soep, verdeel over de borden en doe er de reepjes in.
6. Bestrooi met de kruiden.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (2 stemmen)

Door: