Oosterse paksoi
Recipe Single Image
  • RijstHoofdgroep
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

    1 rode peper
    1 struik paksoi
    2 tenen knoflook
    1 el rijstolie (fles 500 ml)
    1 el vissaus (flesje 250 ml)
    2 el ketjap manis (flesje 250 ml)
    300 g reuzengarnalen (zak 500 g, diepvries), ontdooid

Bereidingswijze

1. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Snijd de paksoi in grove stukken.
2. Verhit de olie in een wok en roerbak de peper en knoflook 10 sec. Voeg de paksoi toe en roerbak 1 min. Voeg de garnalen, vissaus en ketjap toe en roerbak tot de garnalen roze en gaar zijn. Lekker met pandanrijst.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (0 stemmen)

Door: