Franse kaasquiche
Recipe Single Image
  • HartigHoofdgroep
  • Tijd
  • 11Stappen
Print Recept
  • Menugang : Lunch

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Zeef de bloem boven een kom.
2. Voeg 1 mespunt zout en de boter toe en kneed met je vingertoppen tot kruimels.
3. Voeg 3 el koud water toe en kneed snel tot een samenhangend deeg.
4. Verpak het deeg in verhoudfolie en leg 30 minuten in de koelkast.
5. Verwarm de oven voor op 200 graden.
6. Haal het deeg uit de koelkast, rol met de deegroller uit tot een ronde lap van 30 cm en bekleed de quichevorm hiermee.
7. Verdeel de rozijnen en ui over de bodem van de vorm.
8. Snijd de kazen in stukjes en leg op de bodem.
9. Klop de eieren met de creme fraiche los, breng op smaak met peper en schenk over de kaas.
10. Bak de quiche ca. 40 min in het midden van de oven goudbruin en gaar. Serveer warm of lauw.

TIP! Lekker met een groene salade.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (1 stem)

Door: