Rundvlees tataki
Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten


  • Voor de ponzusaus:

Bereidingswijze

1. Verhit de oven voor op 250 C.
2. Wrijf het vlees in met olie en kruid met de peper.
3. Schroei het vlees dicht in ca. 15 minuten. Uit de oven nemen en snel af laten koelen.
4. Marineer het vlees in de soja, knoflook en citroenpel.
5. Laat minimaal 6 uur marineren in de koelkast.

Voor de saus:
1. Meng alle ingredienten voor de saus tot de suiker opgelost is.
2. Ca. 45 minuten voor het serveren het vlees in de vriezer doen om het op te laten stijven om het makkelijker te snijden.
3. Laat het daar ca. 20 minuten liggen. Dan er uit nemen en in dunne plakjes snijden. Op een mooi bord leggen en besprenkelen met ponzusaus.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (1 stem)

Door: