Gevulde eieren
Recipe Single Image
  • FeestelijkHoofdgroep
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Leg de eieren in een pan met gezouten water. Breng het water aan de kook en laat de eieren ongeveer 10-15 minuten koken tot ze hardgekookt zijn. Giet af en laat de eieren afkoelen. Pel de eieren zodra ze afgekoeld zijn, snij ze in de lengte doormidden en verwijder het eigeel.
2. Doe het eigeel in een middelgrote kom en pureer dit. Meng de azijn, mayonaise, mosterd, zout en peper erdoor. Je moet misschien iets meer mayonaise toevoegen om het mengsel samen te houden, maar het hoort iets droog te zijn.
3. Vul voorzichtig de helften met het eigeelmengsel, maar stop ze niet te vol. Bestrooi met paprikapoeder. Leg ze op een bedje van slablaadjes en/of garneer met peterselie. Bewaar koel.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (0 stemmen)

Door: